FLORENCE MADE

FLORENCE MADE Grillhouse & Pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 807 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Florence Made. Meer weten? Ontdek meer

14 aug 2022 om 21:56 Wij vonden de kwaliteit niet goed, het vlees was erg zout, geen sla ook de Pizza was zout.
13 aug 2022 om 14:07 Nog nooit zo slechte kwaliteit aan eten gehad. De pizza döner was een droge zooi zonder saus of salade en de hamburgertjes die hadden overduidelijk vriesbrand en de lagen "vlees" lieten gewoon los Nooit meer hier bestellen!
12 aug 2022 om 9:40 Erg lekkere kapsalon.
12 aug 2022 om 9:10 Geen drinken bij wel besteld geen saus bij wel besteld pizza half koud en nog verkeerde dingen er op ook Kut tent
11 aug 2022 om 22:21 We hebben meer dan 2 uur moeten wachten, op een donderdagavond. Belachelijk. Eten was overigens lekker, maar geen 2 uur wachten waard
10 aug 2022 om 20:03 Belachelijk hoe lang we hebben moeten wachten. 17.30 uur besteld. 19.35 uur ons eten. Zelfs 2 keer gebeld en toen werd steeds gezegd, we zijn er zo, dus niet !!! De bezorgtijd die ik hier boven moet aangeven staan 120 mi uten er niet eens bij
10 aug 2022 om 19:51 2 uur gewacht op 3 pizza's. Erg slecht.
10 aug 2022 om 11:25 Bestelling kwam 15 min later dan de gevraagde tijd. Pizza's en kapsalons waren erg goed en net uit de oven.
9 aug 2022 om 21:15 De mayo en mosterd was vergeten en het duurde 50 minuten
8 aug 2022 om 22:26 Hat leider an einem montag 90 min gedauert, hat such aber gelohnt zu warten
6 aug 2022 om 21:27 Eten was koud, broodjes taai en oud en salade bruin, nooit meer
5 aug 2022 om 20:15 Wij zaten bij lage zwaluwe station om treinen te spotten samen met mijn vriend en gingen hier bestellen. Bezorging goed en snel. Ik naar het perron lopen naar het uiteinde mijn kapsalon was koud! Ik zou graag mijn geld terug willen niet blij!!!